Energie Praktijk Maddy

Energetische waarneming en communicatie

Over Mij

Als jong kind was ik thuis anders dan mijn broers en zussen en zat vol diepzinnige vragen. Ik was fantasierijk en droomde heel veel terwijl ik klaar wakker was. Vanuit mijn voorgevoel kon ik heel vaak aan mijn moeder vertellen wanneer kennissen, vrienden en/of familieleden op visite zouden komen. 

Naarmate ik ouder werd nam mijn interesse in spiritualiteit toe. Ik verdiepte mij in andersoortige spirituele stromingen in onze maatschappij, doordat er op één en dezelfde vraag geen eenduidig antwoord te vinden was.

Gedurende mijn drukke arbeidsjaren in bedrijfs- en onderwijswereld gaf ik gehoor aan de intuïtieve uitnodiging om mijn bewustzijn te vergroten.

Op spiritueel gebied heb ik me verder ontwikkeld om praktisch en gericht met energie te gaan werken op een manier die past bij wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan.

Het ontwikkelen van bewustzijn is één van de belangrijkste mogelijkheden om dichter bij jezelf en je essentie te komen. Hierdoor krijg je makkelijker toegang tot je innerlijke energiebron en wijsheid.

Gedurende mijn levensjaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd, opleidingen afgerond en praktijkervaring opgedaan. Inmiddels heb ik mijn praktijk opgericht en verwelkom je graag. 

Gevolgde opleidingen en cursussen

  • Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Certicaat behaald bij opleidingsinstituut Mens en Intuïtie in Amsterdam.

  • Opleiding Healing

Certificaat behaald bij opleidingsinstituut Mens en Intuïtie in Amsterdam.

  • Reiki 1 en 2

Certificaat behaald bij Usui Master Gerard Kogelman in Amsterdam.

 

  • Opleiding en Training in energiewerk Healing/Reading en ook op basis van de Inka-traditie

Cerificaat behaald bij INEEN in Amsterdam. Deze opleiding is opgericht door Margo Kistemaker, energetisch en lichaamsgericht werkend psychologe, healer-reader en energiewerker op het Andespad.

 

www.energiepraktijkmaddy.nl Copyright © 2016 - All Rights Reserved - E-mail: info@energiepraktijkmaddy.nl