Energie Praktijk Maddy

Energetische waarneming en communicatie

Ervaringen

   Om praktijkervaring tijdens mijn opleiding op te doen heb ik energiewerk toegepast bij diverse personen, waaronder. 

“De waarheid zit in je, je weet het antwoord al”, zegt Madeline. Maar je kan er niet altijd bij: soms zit je met een enorm dilemma, sta je op een kruispunt en je weet niet wat de beste weg is om in te slaan. Madeline heeft mij een aantal keren geweldig geholpen door middel van healing en reading. Het werkt enorm verhelderend: dingen die je eigenlijk al wist, worden bevestigd en soms komt er iets aan het licht wat je verbaast of verrast. Energie is slim!

Marianne 

Door problemen heb ik last gehad van veel spanning. Hierdoor had ik ook stress, vermoeidheid en spierpijn gekregen. Ik kreeg verschillende behandelingen maar het hielp allemaal niet. Via kennissen kreeg ik te horen dat ik Madeline kan benaderen voor een afspraak om geheald te worden. Dat heb ik gedaan. Ik moet zeggen, dat na de eerste behandeling bij Madeline, voelde ik al verandering. Door de healings kwam ik tot rust en kon s’ nachts beter slapen. Door de healings werd mijn pijn minder. Ik voelde minder spanning en ik werd vrolijker waardoor ik meer energie had om mijn dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Gulcer  

Goede ervaring! Ik heb een paar keer aurareading en healing door Madeline laten doen. Meestal als ik antwoord op vragen zocht, fysiek of mentaal niet zo lekker in mijn vel zat. De reading hielp me inzicht te geven in mijn blokkades. En de healing draagt naar mijn idee bij aan het genezingsproces en mijn algemeen welbevinden. Daarnaast is zo’n sessie buitengewoon ontspannend.

Bertine 

Ik heb verschillende keren op afstand een healing gekregen en heb dat als super positief ervaren. De dag na de healing werd aan mij gevraagd hoe ik het ervaren had en ik moest heel diep nadenken waar het overging. Ik kon mij 123 niet voor de geest halen wat de reden was waarom ik de healing nodig had. Ik leek wel gereset te zijn.

Robèrt 

Ik heb een peesontsteking aan mijn rechterschouder gehad. Ik ben door Madeline op afstand behandeld door healings. Het ging steeds beter. Toen ik in Nederland was, werd ik persoonlijk geheald. Super, ik voelde de warmte en energie stromen door mijn schouder en mijn hele lichaam. Pijnen in de schouder werden steeds minder. Na een paar dagen voelde ik geen pijn meer in de schouder.

Ineke  

Tijdens haar sessies vertaalt Madeline onbewuste en half bewuste gevoelens naar concrete beelden en inzichten. Haar energiewerk heeft mij geholpen om de juiste stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Roèl

Madline kan je op afstand hulp bieden, energie voelen, zien en interpreteren. Een opstapje om inzicht te krijgen in 'vast lopende' zaken en ook welke stappen te ondernemen om deze blokkades op te heffen.

Sally (from California)

Na veel hoofdpijn klachten en alles geprobeerd te hebben kwam ik uiteindelijk bij Madline terecht. Bij het eerste gesprek voelde ik mij gelijk al op mijn gemak. Ze luisterde naar mijn verhaal en ze had al gelijk een idee waar deze klachten van daan kwamen. Door middel van Healing sessies is mijn hoofdpijn zeker wel met 80% minder geworden. Ook andere lichamelijke klachten zijn zo goed als verdwenen. Ik heb meer energie waardoor ik mijn dagelijkse bezigheden weer goed kan oppakken. Ik ben zeer tevreden!.

Danielle  

Ik was er altijd vrij sceptisch over geweest. Energie, healen en een behandeling op afstand? daar had de nicht van mijn vrouw het vaker over. Ik besloot het een keer mee te willen maken. We zijn nu bijna 2 jaar verder en heb een hele sterke band met Maddy gekregen. De bezoekjes aan deze vrouw hebben mij ervan overtuigd dat er meer is dan alleen leven. Mijn hoofdpijn veroorzaakt door spanning en werkdruk kan worden voorkomen.

Anoniem

www.energiepraktijkmaddy.nl Copyright © 2016 - All Rights Reserved - E-mail: info@energiepraktijkmaddy.nl